Mobile Life Automobil Sdn Bhd

2

MOBILE LIFE AUTOMOBILE SDN BHD  . Selamat Datang ke eshop MOBILE LIFE.

Kami dari kumpulan syarikat yang mengedar, menjual

kenderaan kenderaan Komesial jenama buatan china berserta dengan alat ganti dan Pusat servis dan baiki .. Adalah kenderaan komersial kami memiliki banyak jenama, ada buatan China ada Jepun, Jenis kenderaan yang kami jual ada van, ada pickup ada lori, ada yang bisa saja nak yang baru, rebuild atau terpakai. Mobile life Automobile Sdn Bhd adalah ibu syarikat kepada beberapa anak syarikat yang berniaga beberapa bidang yang berkait dengan kenderaan komersial , salah satu syarikat yang rapat dan berkait adalah
Maju Sinaran Resource Sdn Bhd
Pemilik syarikat kami adalah usahawan yang berjaya, iaitu seorang ahli istana selangor ia juga kerabat diraja Selangor,

                                                                      Tengku Khairuddin Talip dan rakannya Dato Abdul Talib Said yang juga CEO syarikat.

Maju Sinaran Resources Sdn Bhd adalah milik bumi 100% yang mengendali perniagaan foodtruck, Pada asal MSRSB hanya membekal tapak dan foodtruck, dan foodtruck kami adalah pembekal dan pembina. Maka dengan pengalaman berubahsuai dan reka bentuk langsung kami dapat memesan ambulan dan van jenazah, maka hari ini, kedua dua niaga ini sudah jadi salah satu perniagaan utama kami selain dari foodtruck. Kami memiliki bengkel, penarik dan kedai alat ganti sendiri, kami memiliki banyak ciri-ciri yang tidak dapat dibeli elak memilik kami kerana memfasilitasi sendiri atau jaring akan disegi layanan, peralatan, kerosakan .kami jugak memiliki surat dan lesen kewangan memiliki modal dan kewangan yang cukup sekiranya bayaran LO kadang kala agak lama .baru bisa bayaran.

DI Bawah Maju Sinaran sumber daya sdn bhd memiliki 1syarikat yang menguruskan peniagaan jualan dan ubah suai van jenazah dan ambulan. Kepada 
mereka yang ingin membuat tempahan dan urusan belian van jenazah dan ambualan dapat terus berhubungan dengan pihak pengurusan 

Maju Sinaran Autoworks

Tel; 03 777 24745 Faks 03 2712 4140 email: majusinarana@gmail.com
 

kami juga mendukung Menjadi Syarikat Pemasangan Agen Kereta yang unggul dan membekal kenderaan Jenazah dan Pengangkutan Perubatan serta motor rumah Bersepadu dan Profesional Standar. Produk kami berdasar untuk Kualiti, Praktikal dan Ekonomi, untung minima menarik menarik ramai pembelian dan peminat yang berupaya dan mampu, supaya dapat membantu ekonomi dan menambahkan bilangan perkhidmatan di masyarakat. .

Kami dijual dari peniaga dan spesialis dalam bidang komersial, kami adalah salah satu pengedar dan wakil penjualanan 3-S kenderaan komersil buatan Cina yang memiliki semua jenama yang tersedia di pasaran, sesuai permintaan, kami juga dapat menjual Jenama Jepun seperti Toyota dan Diahashu. Di samping itu, kami juga memiliki perkhidmatan Bengkel dan Perkhidmatan Towing sendiri untuk pelanggan kami.

Perniagaan di talian membuat pembelian dan jualan mudah, kami menawarkan perkhidmatan kami di seluruh negara dengan membuka pintu yang akan menerima pelanggan kami mendapat persetujuan yang terbaik dan mudah dengan kami. Kami juga memiliki kualitas tertinggi dari segi produk dan perkhidmatan. Untuk melihat lebih lanjut, silakan hubungi kami di halaman online kami.
Visi

Kami adalah Syarikat Jualan kenderaan baru dan terpakai, Pemasangan dan uybah suai Badan Kereta dan membekalkan Pengangkutan jenazah, Perubatan dan Motorhome yang Profesional dan Standar Bersepadu. Produk kami sesuai Kualiti, Praktikal dan Ekonomi, dikirim lebih banyak orang mampu, dan juga dapat melayani komuniti. Di samping itu, kami juga membekal alat ganti kenderaan dan peralatan van jenazah dan Madical.

Kelebihan dan Kemudahan Kami
  • KAMI ADALAH WAKIL JUAL 3S DAN PENGEDAR KENDERAAN KOMERSIAL.
  • LAYANAN KAMI JUGA PUSAT, ALAT GANTI MEMPUNYAI BENGKEL DAN PERKHIDMATAN TOWING SENDIRI.
  • KAMI MEMPUINYAI LESEN LESEN DAN KELULUSAN YANG SAH DI BIDANG INI, KAMI MAMPU MENERIMA PROYEK DAN KONTRAK
  • KAMI MENGAMALKAN KUALITI, PRAKTIKAL DAN EKONOMI DAN SENTIASA BERIKAN BANTUAN JIKA KAMU SUSAH 
  • KAMI SAMPAI DIMANA SAHAJA JIKA KAMU PERLU, KAMI SEDIA BERKHIDMAT SATU MALAYSIA TERMASUK SABAH SERAWAK.

SILA HUBUNGI WAKIL SYARIKAT KAMI UNTUK PERKHIDMATAN DAN KETERANGAN LANJUT 

 

MAJU SINARAN ENGINEERING (M) SDN. BHD.
Tel: +603-77724745
Email: majusinaran.inquiries@gmail.com

Rammy Salah – 0162404030

Mr. Johnson Gan
Sales Director
+60 16-358 5085

 

JURUSAN Proyek Dan Proses, Jenazah KENDARAAN DAN ambulan.Sesampai

Tautan onlne lainnya: